Tandarts Joosten


Vacature tandartsassistente


Op dit moment is de functie balie-, sterilisatie- en stoelassistente beschikbaar voor twee deeltijd werkenden.

De werkdagen zijn vooralsnog maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Werktijden zijn van 7.45 tot 17.15. De werkuren bedragen 25,5 uur en 17 uur verdeeld over drie dan wel twee dagen. Invulling van de dagen gebeurd in overleg.

Verantwoordelijkheden

Taken aan de balie, onder andere patiënten telefonisch te woord staan, opvangen en uitleg geven, het inplannen van behandelingen en afspraken al dan niet telefonisch, het voeren van patiëntenadministratie, beheren van de voorraad, afrekenen met de pinautomaat, verzenden van techniekwerk.

Voorbereidende taken ten behoeve van de patiëntenbehandeling, onder andere het op correcte wijze ontvangen en te woord staan van de patiënt, vragen van patiënten beantwoorden, het klaarzetten van de benodigde instrumenten op de trays en het zorgen voor een goede hygiëne in de praktijk conform de Richtlijn Infectiepreventie, het maken van Röntgenfoto's en afdrukken in opdracht van de tandarts.

Taken na afloop van de patiëntenbehandeling, onder andere het invoeren in de patiëntenkaart met Exquise, nota's uitprinten en afrekenen met de pinautomaat, uitleg geven aan de patiënten over de uitgevoerde behandeling en de mogelijke gevolgen, het opruimen, schoonmaken en desinfecteren van de behandelplaats en het in orde maken van de behandelplaats voor de volgende behandeling.
Schoonmaakwerkzaamheden aan het einde van de dag.

Indien nodig of gewenst worden cursussen ten behoeve van certificaten aangeboden.

Profiel kandidaat

MBO denk- en werkniveau, ervaring en affiniteit met bovenstaande taken is een pre, evenals een diploma tandartsassistente. Uitstekende kennis van de Nederlandse taal is noodzakelijk, beheersing van de Engelse en Duitse taal is een pre, typevaardigheid. En natuurlijkverzorgd uiterlijk.

Indien je geïnteresseerd bent in deze functie, verzoek ik je voor 22 februari 2018 digitaal je sollicitatiebrief met CV en foto te richten aan mevrouw D.E.J.R. Joosten via info@tandartsjoosten.nl.


Dymphne E.J.R. Joosten, Tandarts